dinsdag 8 mei 2012

Heiloo vandaag dichtbij online

Op zoek naar het laatste nieuws in Heiloo? Heiloo is de groenste gemeente van Noord-Holland. Er wonen zo'n 22.000 mensen en er is altijd wat te doen. Wil je ook weten wat er aan de hand is? Of zoek je een agenda van evenementen? Alles wat er in Heiloo gebeurt vandaag en dichtbij staat op Heiloo-Online.


Het prikbord met berichtjes voor inwoners is erg makkelijk voor vraag en aanbod. Op het forum discusseren met dorpsgenoten, bijvoorbeeld over de aansluiting met de A9 of de aanleg van glasvezel. Soms laaien de discussies wel eens op, maar dat kan gebeuren. En als je meer wilt, bezoek je de vele websites van bedrijven of verenigingen.

Op de agenda staat een mooi overzicht van activiteiten in Heiloo. Voor ouderen, voor jongeren, sport, theater, muziek. Van alles. Er zijn ook veel foto's te zien, en wat ik vooral leuk, er staan heel veel filmpjes van Heiloo. Er is zelfs een TV-magazine dat over nieuws, sport en evenementen in Heiloo gaat. De overzichten met alarmberichten, politieberichten en vacatures worden veel bezocht.

Mijn tip voor iedereen in Heiloo: kijk eens op www.heiloo-online.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten